Contact|

Jaarcongres Leve Het Jonge Kind


6 NOV 2018 | UTRECHT

Infomarkt

 

Bent u leverancier voor basisscholen en/of kinderopvang? Biedt u opleidingen en cursussen of boeken en tijdschriften aan professionals die werkzaam zijn met jonge kinderen? Dan is het Jaarcongres Leve het jonge kind hét moment om uw organsiatie en product of dienst te presenteren! 

Heeft u interesse in een informatiestand op het congres? Deelname is al mogelijk vanaf €495,00! Dit is inclusief congresmateriaal, consumpties en vermelding op congreswebsite én in online programmaboekje. Alle mogelijkheden en kosten zijn samengevat in een pdf inschrijfformulier.
Gebruik Acrobat Reader om het formulier te bekijken en digitaal in te vullen (printen, schrijven en scannen is hiermee niet meer nodig).
 
Heeft u vragen of wilt u meer mogelijkheden overleggen? Dat kan! Neem hiervoor contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Standhouders die zich reeds hebben aangemeld voor deelname:

De Rolf Groep www.derolfgroep.nl
Driestar , onderwijsadvies adviseert en begeleidt scholen voor voortgezet en (speciaal) basisonderwijs, met inspirerend onderwijs en goede zorg als ideaal.  www.driestar-educatief.nl
Hogeschool Fontys OSO, De opleiding Educational Needs van Fontys verdiept in Leren, Gedrag en Begeleiden. Met accent op onderwijsverbetering voor leerlingen of studenten. www.fontys.nl
Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap www.swpbook.com

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep

Medling, kennis- en informatieportal voor mediation en (conflict) bemiddeling. www.medling.nl en www.medling.academy