Contact|

Jaarcongres Leve Het Jonge Kind


Voorwaarden

Organisatie
Het initiatief voor het 10e Jaarcongres Leve het jonge kind! wordt ondersteund door Pedagogiek In Praktijk, KIDDO en BBMP Kindcentrum. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom te Amsterdam.
 
Locatie
Locatie voor het congres is het Beatrix Theater in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs Utrecht. Het adres is Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Meer informatie over de locatie en parkeren vindt u op www.jaarbeurs.nl.
 
Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt €289,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker).
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
Kortingsregelingen

VoorinschrijvingskortingInschrijvingen die online voltooid worden voordat het programma is gepubliceerd, ontvangen 49 euro korting op de deelnamekosten. Het voorinschrijvingstarief is €240,00 excl. btw per persoon. Deze korting was van toepassing tot 25 augustus, op inschrijvingen na deze datum is het Early Bird tarief van toepassing.
EARLY BIRD korting: Na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 39 euro korting op de deelnamekosten. Early bird prijs is €250,00 excl. btw. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 
1 oktober 2022 online is ingevoerd. 

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer  5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting!
Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Abonneekortingen: Abonnees van Pedagogiek In Praktijk, KIDDO, en BBMP ontvangen € 30,- korting op de deelnameprijs.
Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van uw abonneenummer, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 
Studentenkorting: studenten hebben recht op €59,- korting.
Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Gastouders: voor gastouders hanteren wij een speciaal tarief van €150,- (excl. BTW).
Voorwaarde is dat hij/zij als gastouder geregistreerd staat in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Het speciale tarief op voorinschrijvingen en Early Birds zijn datumafhankelijk, deze worden automatisch toegekend. Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
Algemene voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
Contactgegevens
Programmaontwikkeling
Bij de samenstelling van het programma is gebruik gemaakt van inhoudelijke ondersteuning door Bas Levering en Helma Brouwers.
 
Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
 

Congressecretariaat
Logacom BV
office@logacom.nl
T 020-3203364

Bezoekadres:
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost

Websites: www.hetjongekind.nl & www.logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom