Contact|

10e Jaarcongres Leve Het Jonge Kind


5 NOV 2024 | Spant!, Bussum

Infomarkt

Op het Jaarcongres Leve het Jonge Kind! wordt een informatiemarkt ingericht. Tijdens ontvangst, pauzes, netwerkborrel en deelsessie (eventueel, o.b.v. deelsessiekeuze) hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in een online inschrijfformulier op een aparte pagina.

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep.

Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor professionals, werkzaam in onder meer de Kinderopvang, BSO en Primair Onderwijs. Kom tijdens het Kindcentrumcongres op 21 april naar onze stand voor interessante beursaanbiedingen en raak in gesprek met onze auteurs. Kijk voor een overzicht van onze uitgaven op www.swpbook.com 

Photobooth

Op de informatiemarkt is een photobooth ingericht waar je met je collega's op de foto kunt gaan. De foto's krijg je uiteraard mee als herinnering aan een gezellige dag! Zien we jou straks met een kleurrijke hoed op, een grote bril op je neus en een mooie snor voor je gezicht?