Contact|

Jaarcongres Leve Het Jonge Kind


Infomarkt

Bent u leverancier voor basisscholen en/of kinderopvang? Biedt u opleidingen, cursussen, of boeken en tijdschriften aan professionals die werkzaam zijn met jonge kinderen? Dan is het Jaarcongres Leve het jonge kind hét moment om uw organsiatie en product of dienst te presenteren! 

Op het Jaarcongres Leve het jonge kind! wordt een informatiemarkt ingericht. Tijdens ontvangst, pauzes, netwerkborrel en een deelsessieronde (eventueel, obv deelsessiekeuze) hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in online inschrijfformulier op een aparte pagina.

 

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep

Medling, kennis- en informatieportal voor mediation en (conflict) bemiddeling. www.medling.academy en www.medling.academy 
Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor de professionals, werkzaam in onder meer de Jeugdzorg, Onderwijs en Opvoedingsondersteuning. Kom tijdens het jaarcongres ‘Leve het Jonge Kind’ naar onze stand voor interessante beursaanbiedingen en raak in gesprek met onze auteurs.www.swpbook.com
Het Kleine Avontuur:
Onderzoekend leren van 3 tot 13 jaar!
Met de tools en trainingen van Het Kleine Avontuur wordt onderzoekend leren een feestje. Een lijn die vanuit eigenaarschap, spel en ontdekken doorgroeit tot onderzoeksvaardigheden en grip op jouw leerproces. Een uitdagende rol voor leerkrachten die af en toe hun hangmat in mogen. Benieuwd? Kom gezellig langs!
Kommee:
Voor kinderen is buitenspelen onmisbaar voor een brede ontwikkeling en het spelenderwijs leren. Zo krijgt elk kind de kans zich gezond en veelzijdig te ontwikkelen. Kom naar de stand om kennis te maken met de trainingen die Kommee geeft, de materialen die ze ontwikkelt én voor mooie beursaanbiedingen!
Ga voor meer informatie naar: www.hetkleineavontuur.nl & www.kommee.com
Pelckmans Pro is een uitgeverij gespecialiseerd in studiemateriaal voor studenten van het hoger onderwijs, vakliteratuur voor de professional en algemeen-wetenschappelijke publicaties voor de geïnteresseerde lezer.
Dit zowel in Vlaanderen als in Nederland. Door te werken aan kwalitatieve en marktgerichte uitgaven geeft Pelckmans Pro auteurs een forum om hun vakkennis en ervaring te delen. Zo willen we het levenslang leren van de lezer stimuleren.
www.pelckmanspro.be 
Fontys OSO Van elke leraar wordt gevraagd om ‘passend onderwijs’ te bieden. Beter onderwijs is een voortdurende zorg! Onderwijsprofessionals maken daarbij het verschil. De praktijkgerichte opleiding tot Master Educational Needs (Master EN) bij Fontys OSO leert onderwijsprofessionals kijken naar het werk en hun eigen rol daarin.
www.fontys.nl/educationalneeds 
Bas is nu een digitale lesmethode: Bas in de klas!
Bas is al meer dan 25 jaar een geliefde lesmethode voor voorbereidend rekenen, taal en lessen gericht op alle ontwikkelingsgebieden van het jonge kind. Een jaarvullend programma bestaande uit verschillende thema’s, interactieve praatplaten, taal- en rekenspelletjes op verschillende niveaus en bijbehorende voorleesboekjes met handleidingen.

Bas in de klas is onderdeel van Palet educatie:https://www.basindeklas.nl 
De ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies biedt scholingen en begeleiding op maat voor het gebruik van ParnasSys en aanvullende modules.
www.parnassys.nl/academie 
Lexima is expert in onderwijsbegeleiding bij leesproblemen, laaggeletterdheid en dyslexie. Met onze educatieve software begeleiden en ondersteunen we onderwijsinstellingen om op een effectieve en duurzame wijze leesproblemen, laaggeletterdheid en dyslexie aan te pakken.
www.lexima.nl 
WerkendLeren biedt erkende opleidingen en trainingen voor de kinderopvang, het basisonderwijs en de zorg. Je profiteert bij ons van praktijkgerichte opleidingen en trainingen met actuele kennis, die je direct in de praktijk kunt inzetten. Ook kun je bij ons terecht voor informatie over subsidies. www.werkendleren.nl 
Wesco alle voorzieningen voor kinderdagverblijven, kinderspeelzalen, scholen, recreatie,....en dit al meer dan 40 jaar. Wesco is niet enkel een on-line winkel; wij komen ook op afspraak bij u langs. www.wesco-eshop.nl 
LBBO De Landelijke Beroepsgroep van Jonge-Kindspecialisten werkt binnen de LBBO gericht aan de positionering en verdere professionalisering van de begeleider, gericht op het specialisme jonge kind. We zijn er van overtuigd dat begeleiders onmisbare schakels zijn in scholen. Dat begeleiders zich verbeteren als ze elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en zich professionaliseren.www.lbbo.nl