Contact|

Jaarcongres Leve Het Jonge Kind


3 NOV 2020 | Jaarbeurs Utrecht

Infomarkt

 

Bent u leverancier voor basisscholen en/of kinderopvang? Biedt u opleidingen, cursussen, of boeken en tijdschriften aan professionals die werkzaam zijn met jonge kinderen? Dan is het Jaarcongres Leve het jonge kind hét moment om uw organsiatie en product of dienst te presenteren! 

Op het Jaarcongres Leve het jonge kind! wordt een informatiemarkt ingericht. Tijdens ontvangst, pauzes, netwerkborrel en een deelsessieronde (eventueel, obv deelsessiekeuze) hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in online inschrijfformulier op een aparte pagina.

Standhouders die zich reeds hebben aangemeld voor deelname:

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep

Medling, kennis- en informatieportal voor mediation en (conflict) bemiddeling. www.medling.academy en www.medling.academy 
Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor de professionals, werkzaam in onder meer de Jeugdzorg, Onderwijs en Opvoedingsondersteuning. Kom tijdens het jaarcongres ‘Leve het Jonge Kind’ naar onze stand voor interessante beursaanbiedingen en raak in gesprek met onze auteurs.www.swpbook.com
Pelckmans Pro is een uitgeverij gespecialiseerd in studiemateriaal voor studenten van het hoger onderwijs, vakliteratuur voor de professional en algemeen-wetenschappelijke publicaties voor de geïnteresseerde lezer.
Dit zowel in Vlaanderen als in Nederland. Door te werken aan kwalitatieve en marktgerichte uitgaven geeft Pelckmans Pro auteurs een forum om hun vakkennis en ervaring te delen. Zo willen we het levenslang leren van de lezer stimuleren.
www.pelckmanspro.be 
IVN en Jong Leren Eten brengen natuur en gezond voedsel in het leven van kinderen. Met trainingen, activiteiten, materialen, advies en ondersteuning. Rond groene speelplekken en moestuinieren. In het belang van onze kinderen, onze aarde en onze toekomst.
www.ivn.nl 
Fontys OSO Van elke leraar wordt gevraagd om ‘passend onderwijs’ te bieden. Beter onderwijs is een voortdurende zorg! Onderwijsprofessionals maken daarbij het verschil. De praktijkgerichte opleiding tot Master Educational Needs (Master EN) bij Fontys OSO leert onderwijsprofessionals kijken naar het werk en hun eigen rol daarin.
www.fontys.nl/educationalneeds